Zom 100: Bucket List of the Dead anime mengalami kelewatan lagi

Salah satu siri anime yang menyebabkan keterujaan pada musim panas ini ialah Zom 100: Bucket List of the Dead, siri ini disiarkan di Netflix, Crunchyroll dan Hulu, peminat mendebarkan dari episod pertamanya yang menakjubkan. Walau bagaimanapun, beberapa halangan menyebabkan kelewatan dalam pengeluarannya.

Sebelum ini anime itu telah menangguhkan penyiaran episod keempatnya dengan satu hari memetik masalah pengeluaran yang masih tidak jelas, dan kini ia mendedahkan bahawa siri ini akan mengalami kelewatan yang lebih lama daripada yang sebelumnya. Menerusi akaun rasmi siri ini, didedahkan bahawa Zom 100: Bucket List of the Dead akan menangguhkan penyiaran episod kelimanya selama seminggu dan sebaliknya siaran istimewa akan disiarkan yang akan merangkumi penyertaan pelakon suara.

Akibatnya, peminat perlu menunggu sehingga 13 Ogos untuk menikmati episod kelima. Memandangkan episod istimewa ini diumumkan kurang dari seminggu lebih awal, kemungkinan ia tidak dijadualkan dari awal. Buat masa ini punca kelewatan masih belum didedahkan, walaupun dikhabarkan studio BUG FILMS mungkin menghadapi masalah dengan produksi.

Anime Zom 100: Bucket List of the Dead (Zom 100: Zombie ni Naru made ni Shitai 100 no Koto) ialah adaptasi manga yang ditulis oleh Haro Aso dan diilustrasikan oleh Kotaro Takata. Ia telah bersiri dalam majalah Ahad Bulanan Shogakukan Gene-X sejak Oktober 2018 di Jepun.

Tags: , , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *