Treler dan poster baharu didedahkan untuk The Seven Deadly Sins: The Edinburgh Grudge (Bahagian 2)

Netflix melancarkan treler dan poster baharu untuk The Seven Deadly Sins: Edinburgh Grudge (Bahagian 2), sekuel yang sangat dinanti-nantikan kepada filem anime terbaharu dalam francais popular The Seven Deadly Sins, yang memaparkan cerita asal oleh artis manga Nakaba Suzuki.

The Edinburgh Grudge (Bahagian 2) akan dikeluarkan di Netflix pada 8 Ogos 2023, meneruskan peristiwa yang berlaku semasa bahagian pertama. Anda boleh lihat poster di bawah.

Filem pertama berlatarkan 14 tahun selepas Kerajaan Singa mengalahkan Demon Clan dan membawa keamanan. Putera Tristan, anak kepada Meliodas dan Elizabeth, terseksa oleh ketidakupayaannya untuk mengawal dua kuasa besar, kuasa Puak Iblis bapanya, dan kuasa Dewi ibunya. Tetapi apabila nyawa Elizabeth terancam, Tristan melarikan diri dari kerajaan untuk pergi ke Edinburgh dan menyelamatkannya.

Treler dan poster baharu didedahkan untuk The Seven Deadly Sins The Edinburgh Grudge (Bahagian 2)
Treler dan poster baharu didedahkan untuk The Seven Deadly Sins The Edinburgh Grudge (Bahagian 2)

Netflix menyediakan penerangan berikut: Kisah asal ini, daripada pencipta saga Nakaba Suzuki, mengikuti Tristan, anak kepada Meliodas dan isterinya Elizabeth. Semasa putera muda itu cuba menguasai kuasa besar yang diwarisi daripada ibu bapanya, dia bertemu dengan Lancelot, saingan hebatnya. Bersamanya, Tristan akan menghadapi Deathpierce untuk cuba menyelamatkan nyawa ibunya.

Jika anda masih belum mengemas kini, bahagian pertama tersedia di Netflix. The Seven Deadly Sins: The Edinburgh Grudge (Bahagian 2) akan dikeluarkan di Netflix pada 8 Ogos 2023 yang akan datang ini. Anda boleh menonton treler di bawah.

Tags: , , , , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *