Spy x Family Creator Kongsi Ilustrasi Pemalsuan Anya yang Comel

Spy x Family terus bersedia untuk kembali bergaya dengan filem dan musim baharu siri ini, dengan peminat tidak sabar menanti pengembaraan baharu keluarga Forger. Pada masa ini manga terus bergerak ke hadapan dan pencipta, Tatsuya Endo, berkongsi seni baharunya.

Anya Forger menjadi salah satu watak paling popular dalam francais itu, dan seni baharu Endo tidak boleh menjadi lebih comel. Pencipta biasanya berkongsi seni baharu dengan watak kegemaran ramai di rangkaian sosial.

Berkenaan anime SPY x FAMILY, tarikh tepat untuk musim kedua masih belum didedahkan buat masa ini, tetapi ia dijangka untuk musim gugur di Jepun (Oktober). Bagi pihaknya, filem bertajuk Spy x Family: Code White, akan mempunyai cerita asal yang dicipta oleh Endo. Walaupun filem itu disahkan untuk 22 Disember tahun ini di Jepun, kami masih belum mempunyai tarikh untuk tayangan di Barat, atau jika ia juga akan ditayangkan di pawagam di bahagian ini.

Spy x Family ialah adaptasi siri manga yang ditulis dan diilustrasikan oleh Tatsuya Endo. Ia telah disiarkan melalui laman web Shonen Jump+ sejak Mac 2019. Musim pertama diarahkan oleh Kazuhiro Furuhashi (Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan), dan diterbitkan oleh studio Wit Studio dan CloverWorks. Kazuaki Shimada (The Promised Neverland) bertanggungjawab untuk reka bentuk watak.

Sinopsis: Spymaster Twilight adalah yang terbaik dalam apa yang dia lakukan apabila ia datang untuk menyamar dalam misi berbahaya atas nama dunia yang lebih baik. Tetapi apabila dia diberi misi muktamad, untuk berkahwin dan mempunyai anak (sesuatu yang akhirnya mungkin berada di atas kepalanya) Senja, tidak bergantung kepada orang lain, mempunyai kerja yang perlu dilakukan, memperoleh seorang isteri dan anak perempuan untuk misinya untuk menyusup golongan elit sekolah swasta. Apa yang dia tidak tahu ialah isteri yang dipilihnya adalah seorang pembunuh dan gadis yang dia angkat adalah seorang telepati.

Tags: , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *