Mereka menerbitkan pembukaan menarik musim kedua Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy

Warner Bros. Jepun Anime umum pembukaan menarik musim kedua Bastard!! Heavy Metal, Dark Fantasy. Anime Netflix kembali dengan lebih banyak pengembaraan Dark Schneider dan Tia Noto Yoko dalam perjuangan mereka untuk menghalang kepulangan dewi pemusnah Anthrasax.

Tema yang boleh kita dengar semasa urutan pembukaan dipersembahkan oleh kumpulan Coldrain yang terkenal, dan dipanggil New Dawn. Anda boleh melihatnya di bawah:

Pada musim pertama kita dapat menghargai percubaan tentera kegelapan untuk mengembalikan dewi kemusnahan 400 tahun sejak keruntuhan tamadun moden dan kini huru-hara, pedang dan sihir menguasai dunia. Tentera kegelapan pemberontak, yang merancang untuk menghidupkan semula dewi pemusnah, Anthrasax, terus mengembangkan kuasanya. Walau bagaimanapun, rancangannya terbantut seketika apabila Tia Noto Yoko, anak perempuan imam besar, membuat keputusan sukar untuk membawa kembali Dark Schneider yang legenda, cantik dan liar.

Musim kedua Bajingan!! Heavy Metal, Dark Fantasy kini tersedia di Netflix, dan acaranya berlangsung dua tahun selepas musim pertama. Dark Schneider kembali untuk menghadapi Kall-Su dan tenteranya yang hebat yang diketuai oleh 12 Sorcerer Shogun, yang sedang mencari Puteri Sheila, yang memegang kunci terakhir untuk menghidupkan semula Anthrasax.

Tags: , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *