Lazarus: mengumumkan siri anime asal baharu dengan pengarah Cowboy Bebop

Dewasa Swin memberi lampu hijau kepada pembangunan Lazarus, siri baharu oleh pengarah anime Shinichiro Watanabe, yang terkenal dengan kerjanya mengarahkan episod Cowboy Bebop, antara lain.

Pengeluaran Lazarus dikendalikan oleh Studio MAPPA, Variety melaporkan, yang juga akan menampilkan sumbangan daripada pengarah John Wick Chad Stahelski dalam beberapa urutan aksi, bersama dengan bakat muzik pemain saksofon Kamasi Washington, penerbit, DJ dan pemuzik Floating Points, dan penerbit, DJ dan pemuzik Bonobo, yang akan memberikan skor jazz dan elektronik.

Menurut laporan itu, Lazarus akan berlaku pada tahun 2052, di mana kami akan mengikuti ahli sains saraf pemenang Hadiah Nobel yang membangunkan ubat yang dipanggil Hapuna. Ubat ini mempunyai kesan sampingan yang tidak dijangka yang menyebabkan kematian tiga tahun kemudian.

“Ketika saya memulakan perjalanan kreatif ini, saya tidak dapat mengelak daripada merasakan bahawa projek ini akan menjadi kemuncak kerjaya saya setakat ini,” kata Watanabe dalam satu kenyataan. “Saya harap anda menikmatinya”.

Pada masa ini, butiran tayangan perdananya belum didedahkan.

Tags: , , , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *