Kemas Kini: Renang Dewasa Mendedahkan Pandangan Pertama pada Anime Uzumaki Junji Ito yang telah lama ditunggu-tunggu

Kemas kini: Adult Swim mendedahkan pandangan pertama adaptasi anime yang sangat dinanti-nantikan oleh Junji Ito’s Uzumaki. Imej pertama telah menerima maklum balas positif dan mempunyai ramai peminat teruja untuk adaptasi ini. Anda boleh melihatnya di bawah.

Adaptasi anime Junji Ito’s Uzumaki pada asalnya diumumkan pada 2019 untuk Adult Swim, tetapi sejak itu nampaknya ia terpaksa melalui jalan yang sukar. Pada mulanya ditangguhkan berikutan penularan wabak coronavirus COVID-19, Production I.G. dan seluruh pasukan produksi masih belum mengesahkan bila siri ini akan ditayangkan.

Kini, maklumat baharu muncul yang menggembirakan peminat yang masih sabar menunggu adaptasi baharu ini. Semasa Ekspo Anime 2023, pengeluar siri ini telah menawarkan kemas kini kepada peminat bahawa bukan sahaja Uzumaki masih dalam kerja, tetapi kita tidak perlu menunggu terlalu lama untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Di panel Production I.G., presiden studio Maki Terashima-Furuta mengesahkan bahawa Uzumaki masih dalam pengeluaran, dan juga membayangkan bahawa kami mungkin mempunyai imej dan kemas kini baharu di San Diego Comic-Con tahun ini.

Uzumaki pada mulanya dijadualkan pada Oktober tahun lalu, tetapi ia telah ditolak selama-lamanya. Penantian telah lama, tetapi peminat kreatif terkemuka telah dilayan dengan siri anime Netflix Maniac: Japanese Tales of The Macabre dan The Junji Ito Collection, dengan yang kedua menerima ulasan bercampur-campur, menyebabkan beberapa peminat tidak berpuas hati dengan hasilnya.

Uzumaki ialah salah satu cerita Junji Ito yang paling popular, di mana Kirie Goshima ialah seorang wanita muda yang tinggal di sebuah bandar yang dikutuk oleh lingkaran. Teman lelakinya Suichi Saito ingin melarikan diri, tetapi bapanya menjadi gila dari lingkaran dan membunuh dirinya sendiri. Kirie dan Suichi mesti menghadapi kengerian yang disebabkan oleh lingkaran di bandar itu.

Tags: , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *