Keluarga yang tidak berfungsi bersatu semula dalam permainan video dalam anime baharu Good Night World

Netflix terus menambah anime ke platformnya, dan tidak ada keraguan tentang kepentingan industri ini untuk N besar. Walaupun fakta bahawa pengedaran anime diedarkan di antara platform yang berbeza, Netflix yang biasanya mengumumkan anime baru secara tiba-tiba. Kini tiba giliran Good Night World, adaptasi menarik di mana Netflix mendedahkan treler dan visual pertamanya.

Good Night World ialah adaptasi manga Uru Okabe yang bermula pada 2016 dan menamatkan ceritanya dalam jumlah 5 jilid yang diterbitkan di Jepun, jadi dikhabarkan anime itu akan mengadaptasi semua bahan asal dalam satu musim. Siri ini dibangunkan oleh studio animasi Jepun NAZ (Hajimete no Gal).

Anda boleh menonton treler di bawah:

Dalam cerita ini kita akan melibatkan diri dalam permainan dalam talian Planet di mana terdapat pasukan yang kuat terdiri daripada 4 pemain yang membentuk keluarga rekaan yang dipanggil Keluarga Akabane. Walau bagaimanapun, apa yang pemain tidak tahu ialah mereka semua sebenarnya sebahagian daripada keluarga yang tidak berfungsi sepenuhnya dalam kehidupan sebenar.

Good Night World akan ditayangkan di Netflix pada 12 Oktober 2023 akan datang. Anda boleh lihat visual di bawah.

Tags: , , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *