Fluffy Paradise: Anime Comel Akan Datang Mendapat Treler Baharu

Treler untuk Fluffy Paradise (Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tameni Ganbattemasu) telah didedahkan, anime comel seterusnya yang akan cuba memenangi hati peminat. Siri ini dijadualkan ditayangkan pada bulan Januari 2024 yang akan datang.

Fluffy Paradise ialah adaptasi daripada novel ringan Jepun yang ditulis oleh Himawari dan diilustrasikan oleh Kiouran. Pada asalnya diterbitkan di laman web Shousetsuka ni Narou pada November 2012, siri ini kemudiannya diperoleh oleh Futabasha. Novel-novel itu juga menerima adaptasi manga dengan ilustrasi oleh Yuriko Takagami.

Dalam cerita ini Akitsu Midori berakhir di dunia lain sebagai Nema selepas mati akibat terlalu banyak bekerja, tetapi penjelmaan semulanya datang dengan berkat istimewa daripada Tuhan, keupayaan untuk disayangi oleh bukan manusia. Nema, anak bongsu keluarga bangsawan kelas pertama, disayangi oleh haiwan, termasuk harimau putih dan naga.

Anime ini pertama kali diumumkan pada Julai 2022, diterbitkan oleh EMT Squared dan diarahkan oleh Junichi Kitamura (saya tidak faham apa yang suami saya katakan), dengan skrip diselia oleh Deko Akao (Komi-san) dan reka bentuk watak oleh Asami Miyazaki. ( Render Masa Musim Panas).

Tags: , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *