Avatar Studios Akan Membawa Watak Utama Novel Kyoshi ke Skrin

Laporan baharu menunjukkan Avatar Studios sedang mencari untuk membawa watak daripada novel Avatar Kyoshi ke dalam salah satu projek pertamanya.

Avatar Studios dilaporkan akan membawa watak daripada novel F. C. Yee Chronicles of the Avatar ke dalam projek yang akan datang.

Menurut Berita Avatar, Avatar Studios mula mencari pelakon Hei-Ran, watak terkemuka dalam buku itu. Dia bukan sahaja ahli pasukan Avatar Kuruk, tetapi dia juga melatih Avatar Kyoshi sebagai pemadam api. Pada masa ini tidak jelas apakah projek Hei-Ran yang akan muncul kerana beberapa projek mengembangkan dunia Avatar sedang dalam pembangunan.

Satu projek sedemikian ialah filem yang belum diberi judul yang akan mengikuti versi dewasa ahli Gaang asal. Menurut laporan, plot filem itu akan berlaku kira-kira 12 tahun selepas berakhirnya The Last Airbender. Panggilan pemutus yang dilaporkan juga termasuk perihalan personaliti untuk trio utama, dengan Aang digambarkan sebagai “berjiwa petualang, baik hati, dengan semangat dan tenaga muda”, Katara digambarkan sebagai “berdikari, bersemangat dan berazam” dan Sokka digambarkan sebagai “berkarisma dan bercita-cita tinggi. .” seorang lelaki yang mempunyai selera humor yang masam.”

Ketua pegawai kreatif bersama Avatar Studios Bryan Koneitzko membincangkan rancangan masa depan untuk francais Avatar dalam temu bual baru-baru ini, dengan menyatakan, “Kami masih berpendapat dunia Avatar sangat kaya untuk kami secara kreatif… Dan kini kami sedang mencari untuk mengembangkan francais ke arah yang berbeza sekaligus.” Di samping filem Gaang dewasa, Avatar Studios nampaknya sedang mengusahakan siri animasi baharu yang akan memfokuskan pada earthbender yang menggantikan Korra sebagai Avatar. Ia dipercayai ditetapkan kira-kira 100 tahun selepas zaman Korra dan akan debut pada tahun 2025.

Projek yang berasal dari Avatar Studios bukanlah satu-satunya pembangunan terbaru untuk francais itu. Paling ketara, Netflix sedang mengusahakan adaptasi aksi langsung siri animasi The Last Airbender. Pelakon Gordon Cormier akan memainkan watak Aang dalam rancangan akan datang bersama Kiawentiio sebagai Katara, Ian Ousley sebagai Sokka dan Dallas Liu sebagai Putera Zuko.

Selain itu, permainan mudah alih baharu, Avatar Generations, dikeluarkan secara global pada bulan Januari dan di dalamnya, pemain memulakan pencarian di seluruh dunia untuk membantu Aang memenuhi takdirnya sebagai Avatar. Walaupun tajuk itu menampilkan elemen lakonan taktikal, ia juga termasuk mekanik permainan gacha, menyebabkan sesetengah pihak mengkritiknya.

Tags: , , , ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *