Anime My Happy Marriage memasuki Top 10 Global Netflix

Selepas Netflix mengemas kini senarai siri bukan berbahasa Inggeris, kami mendapati bahawa siri My Happy Marriage memasuki ranking 10 Teratas Global di No. 4. Selain itu, anime itu memasuki 10 Teratas di 26 negara yang menyatukan kejayaan mereka di platform.

Dalam cerita ini kita akan mengikuti Miyo Saimori, yang dipaksa ke dalam kewujudan perhambaan dan penderaan oleh keluarganya. Walau bagaimanapun, apabila Miyo akhirnya mencapai umur untuk berkahwin dalam perkahwinan yang diatur dengan Kiyoka Kudō, seorang komander yang kelihatan dingin dan kejam, dia mendapati bahawa dia adalah apa-apa selain raksasa yang dia harapkan.

My Happy Marriage ialah adaptasi daripada novel ringan yang ditulis oleh Akumi Agitogi dan diilustrasikan oleh Tsukiho Tsukioka. Novel-novel itu pada mulanya diterbitkan dalam talian melalui laman web Shōsetsuka ni Narō, kemudiannya diperoleh oleh Fujimi Shobō. Mereka juga menerima adaptasi manga oleh Rito Kohsaka.

Animasi itu bertanggungjawab ke atas studio Jepun Kinema Citrus, dan pasukan produksinya termasuk pengarah Takehiro Kubota (Ping Pong the Animation), Ami Satou, Takahito Oonishi dan Gakaitai Suzume menyelia dan menulis skrip, Sachiko Yasuda (Kakegurui) dalam reka bentuk watak.

Tags: ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *