Anime Cyberpunk Edgerunners Memenangi “Anugerah Anime Crunchyroll 2023”

Festival anugerah anime global “Anugerah Anime Crunchyroll 2023”, yang ditaja oleh Crunchyroll yang berpangkalan di Amerika Syarikat dan menghargai pencapaian karya anime, watak dan pencipta yang dipilih berdasarkan undian daripada peminat anime di seluruh dunia, akan diadakan pada 3hb. Grand Prince Hotel New Takanawa pada 4hb setiap bulan, dan setiap anugerah diumumkan. Anime of the Year telah dianugerahkan kepada Cyberpunk Edgerunners.

Anugerah Anime Crunchyroll, yang telah diadakan sejak 2017, adalah tahun untuk memberi penghormatan kepada pencipta, pemuzik, pelakon dan pelbagai karya anime yang dikeluarkan dalam penstriman dan pawagam yang menjadi penggerak di sebalik anime yang digemari di seluruh dunia. Program. Tahun ini, majlis anugerah ke-7 diadakan di Jepun buat kali pertama, dan selebriti luar negara yang mendakwa menyukai anime turut mengambil bahagian sebagai penyampai.

Nama “Cyberpunk Edgerunners” diumumkan sebagai pemenang Anime of the Year, dan Masahiko Otsuka, presiden studio produksi TRIGGER, naik ke pentas dengan ekspresi terkejut. Karya ini adalah kisah yang mengikuti seorang budak lelaki yang memulakan perjalanannya sebagai seorang tentera upahan haram “Edgerunner” di sebuah bandar besar di mana pengubahsuaian tubuh manusia telah menjadi perkara biasa. Otsuka berkata, “Saya agak terkejut,” dan berkata, “Karya ini dihasilkan bersama dengan CD PROJEKT RED. Sebuah syarikat pengeluaran animasi dan sebuah syarikat permainan. Jepun dan Poland, dua syarikat dengan genre dan negara yang berbeza. Saya rasa ia adalah hasil kerja keras tanpa kompromi semasa perbincangan serius menghasilkan penilaian. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang terlibat. Dan saya ingin mengucapkan terima kasih kepada semua peminat yang menontonnya. Saya rasa,” dia bersemangat menerima tepukan gemuruh. .

Tags: ,

Diposting oleh Ulya


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *